Over Rijschool Diana Loos

Ik stel mij graag aan je voor!

Mijn naam is Diana Loos, ik woon in Ulft, samen met mijn vriend, drie kinderen kat en hond.

In 2010 heb ik mijn rijbewijs voor de motor gehaald. Het werk en vooral de manier waarop ik les kreeg sprak mij enorm aan. Ik gaf aan dat ik dat beroep echt leuk vond waarop hij zei: “ga je WRM pas dan halen!” Uiteindelijk ben ik vol gas voor deze opleiding gegaan en vond het superleuk. Nu ben ik al enige tijd werkzaam in de rijschool branche en heb bij andere rijscholen werkzaamheden verricht als zzp’er. Hier heb ik het nodige aan ervaringen opgedaan en heb echt passie voor het vak gekregen. Maar nu is het tijd voor mijn eigen rijschool.

Wat ik leuk vind aan rijlessen geven is de uitdaging in het overbrengen van kennis aan de leerlingen. Iedereen is anders en dat is voor mij nou net wat het vak zo leuk maakt! De een is nou eenmaal een denker en de ander een doener, daarom pas ik de manier van lesgeven graag aan jou als leerling aan. Voor elke leerling geef ik dus anders les, als het niet linksom gaat.. proberen we het toch rechtsom? nou ja.. niet te letterlijk dan. Zo heb ik al aardig wat leerlingen naar het behalen van het rijbewijs mogen begeleiden.

Als zzp’er verricht ik ook werkzaamheden voor een andere rijschool maar nu ga ik zelf met mijn rijschool van start. Zo kan ik in mijn eigen omgeving lesgeven en mijn passie voor het autorijden overgeven aan mijn leerlingen.

Rijlessen Ulft

Veel gestelde vragen

Welke vragen krijg ik het meest op mij afgevuurd? Lees ze hieronder, staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met mij op!

Het gemiddeld aantal lesuren voor het rijbewijs is ongeveer 40 lesuren. Het aantal rijlessen dat je nodig hebt, is voor iedereen anders.

Voor een tussentijdse toets kun je niet slagen of zakken zoals op het rijexamen. … Je hoort alvast wat een examinator van je verwacht tijdens het rijexamen. Je krijgt nuttige tips mee van de examinator. Je gaat waarschijnlijk met minder zenuwen naar het echte examen. Het slagingspercentage voor het in 1 keer slagen voor je rijbewijs ligt een stuk hoger.

16 jaar: theorie-examen
16,5 jaar: rijlessen
17 jaar: Op de dag dat je 17 wordt mag je praktijk-examen doen

Jazeker mag dat! Om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen, adviseren wij om op tijd te beginnen met de theorie.

Nou, daar kan ik wel een lang verhaal van maken maar ik zal proberen het kort te houden 😉..

– Elke dag is anders, je kan 20 keer de zelfde route rijden en toch is het 20x totaal anders.
– De uitdaging jou zover te krijgen dat je zelfstandig en vol zelfvertrouwen auto leert rijden.
– het WOW effect.. kan ik niet = wil ik niet. Het blijft geweldig om van een leerling te horen dat hij/zij nooit gedacht had die ene opdracht zelf te kunnen uitvoeren.

Als een leerling zakt, daar kan ik best wel mee zitten. Ook voor mij is het steeds weer een gezonde spanning of mijn leerling slaagt of niet. Je werkt toch samen toe naar dat “roze pasje”. Nee, ik denk niet dat examens met de leerlingen ooit een routine gevoel gaat geven.

Begin vandaag nog met autorijden

Neem nu contact op om je eerste rijles in te plannen

Wat zeggen ze over mijn rijschool

Dit is wat mijn tevreden rijders te zeggen hadden over mijn diensten:

Het is erg fijn om met Diana in de auto te zitten. Ze heeft heel veel geduld, geeft je vertrouwen en heeft goed zicht op wat goed gaat/beter kan. Daarnaast is het altijd gezellig onderweg!

Amber H.

Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar Diana. Dankzij haar heb ik mijn zelfvertrouwen achter het stuur terug gekregen! De lessen waren heel erg pettig, Diana weet zich goed op jouw behoeften aan te passen en het is daarnaast erg gezellig in de auto.

Seline V.

De rijlessen met Diana zijn altijd heel fijn en leerzaam. Ze is heel rustig en geeft de leerling vel zelfvertrouwen tijdens het rijden. Daarnaast is ze sociaal en is het altijd gezellig in de auto!

Nienke H.

Goede instructrice die op een leerzame manier haar kennis overbrengt. Bovendien staat ze altijd open voor vragen. #aanrader.

Bas H.

Diana is een supergezellige vrouw in de auto. Ze legt alles duidelijk uit en geeft ook goeie tips. Ook probeert ze tijdens de les een klein stukje theorie te bespreken wat je gaat helpen bij je theorie-examen en dat vind ik persoonlijk heel erg fijn! In de auto is ze zelfverzekerd en stelt je op je gemak wat een veilig gevoel geeft. Zeker een aanrader dus!!

Jolijn H.

De rijlessen zijn erg leerzaam, je wordt op een prettige en aanmoedigende manier vertrouwd gemaakt met de auto en het verkeer.

Iris v.d. H.

Diana’s manier van lesgeven is uitstekend voor het leren van de basis voor het autorijden. Zij is goed in uitleggen, demonstreren en heeft geduld om lastige situaties achteraf met zorg te bespreken. Dit leidt ertoe dat fouten in het verkeer daadwerkelijk omgezet worden in ervaring en je er niet mee blijft zitten. Daarover gesproken is Diana over het algemeen ook goed in het opbouwen, herstellen of versterken van je zelfvertrouwen.

Laurens v. R.

De manier waarop Diana les geeft vind ik erg fijn. Ze kijkt naar hoe jij bent, waar je moeite mee hebt en past daar haar lessen op aan.

Julia G.

De rijlessen met Diana voelde nooit als rijles, elke week verheugde ik me er weer op een rondje te rijden samen met Diana. Zelf heb ik meerdere rij-instructeurs gehad in een zeer korte tijd en toch voelde ik me het meest op mijn gemak bij Diana. Door haar kan ik nu veilig de weg op met een fantastische herinnering aan mijn rijlessen. Diana geeft les op een manier dat je alles makkelijk begrijpt. Mijn ervaring met Diana is geweldig!! Bedankt voor je lessen!

Jo-Ann K.
10 rijlessen met Rijschool Diana afgesproken maar binnen 9 lessen.. rijbewijs op zak. Top geregeld.
(Ter info: Koen had reeds voor andere categorieën zijn rijbewijs gehaald.)
Koen L.
Rijlessen bij Diana was erg plezierig. Korte lijntjes, flexibel en en vrolijk dat zijn steekwoorden die passen bij haar en haar rijlessen.
Snel en hulpvaardig bij het aanvragen van het examen.
Chris L.
Rijschool Diana Loos is een hele goede rijschool! Elke les is leerzaam en gezellig. Je krijgt goede en duidelijke uitleg en tips. Ze zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt wanneer je gaat afrijden, zodat je daarna veilig en met zekerheid alleen de weg op kan en durft. Ik ben in 1x geslaagd en deze rijschool is zeker aan te raden!
Milou H.