Boek nu je eerste rijles

Spannend hé, rijlessen!

Rijlessen, wat kunnen ze spannend zijn. Ik neem alle tijd om je op het gemak te stellen. Boek nu je eerste rijles en dan zie ik je snel!

Je mag mij ook bellen

06 43 00 44 17
Maandag-zaterdag (8:00-19:00)

Of stuur mij een mail

Boek nu je rijles

Wat zeggen ze over mijn rijschool

Dit is wat mijn tevreden rijders te zeggen hadden over mijn diensten:

De rijlessen met Diana zijn altijd heel fijn en leerzaam. Ze is heel rustig en geeft de leerling vel zelfvertrouwen tijdens het rijden. Daarnaast is ze sociaal en is het altijd gezellig in de auto!

Nienke H.
Rijschool Diana Loos is een hele goede rijschool! Elke les is leerzaam en gezellig. Je krijgt goede en duidelijke uitleg en tips. Ze zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt wanneer je gaat afrijden, zodat je daarna veilig en met zekerheid alleen de weg op kan en durft. Ik ben in 1x geslaagd en deze rijschool is zeker aan te raden!
Milou H.

Het is erg fijn om met Diana in de auto te zitten. Ze heeft heel veel geduld, geeft je vertrouwen en heeft goed zicht op wat goed gaat/beter kan. Daarnaast is het altijd gezellig onderweg!

Amber H.

Diana’s manier van lesgeven is uitstekend voor het leren van de basis voor het autorijden. Zij is goed in uitleggen, demonstreren en heeft geduld om lastige situaties achteraf met zorg te bespreken. Dit leidt ertoe dat fouten in het verkeer daadwerkelijk omgezet worden in ervaring en je er niet mee blijft zitten. Daarover gesproken is Diana over het algemeen ook goed in het opbouwen, herstellen of versterken van je zelfvertrouwen.

Laurens v. R.

De manier waarop Diana les geeft vind ik erg fijn. Ze kijkt naar hoe jij bent, waar je moeite mee hebt en past daar haar lessen op aan.

Julia G.
10 rijlessen met Rijschool Diana afgesproken maar binnen 9 lessen.. rijbewijs op zak. Top geregeld.
(Ter info: Koen had reeds voor andere categorieën zijn rijbewijs gehaald.)
Koen L.

Diana is een supergezellige vrouw in de auto. Ze legt alles duidelijk uit en geeft ook goeie tips. Ook probeert ze tijdens de les een klein stukje theorie te bespreken wat je gaat helpen bij je theorie-examen en dat vind ik persoonlijk heel erg fijn! In de auto is ze zelfverzekerd en stelt je op je gemak wat een veilig gevoel geeft. Zeker een aanrader dus!!

Jolijn H.

Goede instructrice die op een leerzame manier haar kennis overbrengt. Bovendien staat ze altijd open voor vragen. #aanrader.

Bas H.

De rijlessen zijn erg leerzaam, je wordt op een prettige en aanmoedigende manier vertrouwd gemaakt met de auto en het verkeer.

Iris v.d. H.

De rijlessen met Diana voelde nooit als rijles, elke week verheugde ik me er weer op een rondje te rijden samen met Diana. Zelf heb ik meerdere rij-instructeurs gehad in een zeer korte tijd en toch voelde ik me het meest op mijn gemak bij Diana. Door haar kan ik nu veilig de weg op met een fantastische herinnering aan mijn rijlessen. Diana geeft les op een manier dat je alles makkelijk begrijpt. Mijn ervaring met Diana is geweldig!! Bedankt voor je lessen!

Jo-Ann K.

Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar Diana. Dankzij haar heb ik mijn zelfvertrouwen achter het stuur terug gekregen! De lessen waren heel erg pettig, Diana weet zich goed op jouw behoeften aan te passen en het is daarnaast erg gezellig in de auto.

Seline V.
Rijlessen bij Diana was erg plezierig. Korte lijntjes, flexibel en en vrolijk dat zijn steekwoorden die passen bij haar en haar rijlessen.
Snel en hulpvaardig bij het aanvragen van het examen.
Chris L.