Jouw rijschool

Pakketten

Wil je voordelig je rijbewijs halen? Ga dan voor een pakket bij Rijschool Diana Loos. Voor elke leerling geef ik dus anders les, als het niet linksom gaat.. proberen we het toch rechtsom? nou ja.. niet te letterlijk dan.

Rijschool Diana Loos - Werkwijze

Mijn werkwijze

Rijschool Diana Loos - Theorie

Theorie

Rijschool Diana Loos - Tarieven

Tarieven

Rijschool Diana Loos - over mij

Over mij

Rijschool Diana Loos - Instructiekaart

Instructiekaart

Rijschool Diana Loos - Vakkennis

Vakkennis & begeleiding

Rijschool Diana Loos - Inschrijven

Inschrijven

Rijschool Diana Loos - De les auto

De auto

Rijschool Diana Loos - Theorie

Theorie

Rijschool Diana Loos - Handige video's

Video’s

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Na het invullen van het contactformulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op en maken we een afspraak voor je eerste rijles. Deze rijles is gratis als je een pakket van minimaal 10 lessen afneemt en duurt ongeveer 1,5 uur. Ze noemen dit ook wel ‘de Intest’. Tijdens deze les wil ik graag weten wat voor een leerling jij bent. Wat is de reden dat je graag wilt gaan lessen? Wil je je rijbewijs halen omdat je altijd al heel graag wilt gaan autorijden, omdat dit er nou eenmaal bij hoort (je leert immers ook fietsen en zwemmen) of omdat je het rijbewijs nodig hebt voor je werk?

Na deze intest kunnen we een inschatting maken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Dit is natuurlijk een schatting!

Vakkennis & begeleiding

Veel gestelde vragen

Welke vragen krijg ik het meest op mij afgevuurd? Lees ze hieronder, staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met mij op!

Het gemiddeld aantal lesuren voor het rijbewijs is ongeveer 40 lesuren. Het aantal rijlessen dat je nodig hebt, is voor iedereen anders.

Voor een tussentijdse toets kun je niet slagen of zakken zoals op het rijexamen. … Je hoort alvast wat een examinator van je verwacht tijdens het rijexamen. Je krijgt nuttige tips mee van de examinator. Je gaat waarschijnlijk met minder zenuwen naar het echte examen. Het slagingspercentage voor het in 1 keer slagen voor je rijbewijs ligt een stuk hoger.

16 jaar: theorie-examen
16,5 jaar: rijlessen
17 jaar: Op de dag dat je 17 wordt mag je praktijk-examen doen

Jazeker mag dat! Om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen, adviseren wij om op tijd te beginnen met de theorie.

Nou, daar kan ik wel een lang verhaal van maken maar ik zal proberen het kort te houden 😉..

– Elke dag is anders, je kan 20 keer de zelfde route rijden en toch is het 20x totaal anders.
– De uitdaging jou zover te krijgen dat je zelfstandig en vol zelfvertrouwen auto leert rijden.
– het WOW effect.. kan ik niet = wil ik niet. Het blijft geweldig om van een leerling te horen dat hij/zij nooit gedacht had die ene opdracht zelf te kunnen uitvoeren.

Als een leerling zakt, daar kan ik best wel mee zitten. Ook voor mij is het steeds weer een gezonde spanning of mijn leerling slaagt of niet. Je werkt toch samen toe naar dat “roze pasje”. Nee, ik denk niet dat examens met de leerlingen ooit een routine gevoel gaat geven.

Begin vandaag nog met autorijden

Neem nu contact op om je eerste rijles in te plannen